4.06.2009 г.

Как не се ремонтира предизборно



На много места в (най-вече централна) София кипи обновяване на тротоарите. Уж похвално, но има някои неща, които ме притесняват. Масово се касае за случаи на подмяна на напълно здрава настилка, подмяна на непокътнати плочки. Всичко това навява мисълта, че дейността е повече симулирана, нагледна и предизборна, отколкото полезна. И всичко това при положение, че в по-голямата част от столицата тротоарите са в жалко състояние. Да не говорим и за качеството на ремонтите.


Един от тротоарите в момент на ремонт.


В ляво плочките вече са махнати, а в дясно се вижда част от стария тротоар, на който предстои да бъде изринат. Вижда се ясно, че плочките са безукорни. Това обаче няма да ги спаси от "ремонта".



Работи се здраво по най-видимите места в София.

6 коментара:

  1. Важното е да кипи предизборна дейност, макар и ремонтна..засега в центъра,а периферията ще има до почака, както винаги :)

    ОтговорИзтриване
  2. tozi mafiot nqma spirane.i az glasyvah za nego.vinoven sam.no sega 6te popravq gre6kata si.

    ОтговорИзтриване
  3. kosta - чети история и я помни! В противен случай следващия път пак ще гласуваш за някой агент на БКП или директно за БКП...

    ОтговорИзтриване
  4. Със сигурност се правят глупости. Аз все пак съм доволен, че в Лагера на Мъглен смениха плочките и поставиха колчета. Сега асфалтират някои от вътрешните улички - беше просто ужасно. Така че понякога има и някоя полза от предизборни кампании

    ОтговорИзтриване
  5. ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТА ОТИВАТ ДРУГАДЕ!!!
    СТАВА ДУМА ЗА НАШИТЕ ПАРИ!!!
    С ЦЕНАТА НА НЕУДОБСТВА И ЗАДРЪСТВАНИЯ
    ПЛАЩАМЕ ИЗБОРИТЕ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. VSI4KI SA 'MASKARI' E KAZAL ALEKO KONSTANTINOV!

    ОтговорИзтриване